Gratis verzending vanaf €45

Mini Cart

Retouren

Volg je passie, en het succes zal je volgen

Retouren

Past je bestelde kleding niet of ben je na ontvangst van de bestelling toch niet tevreden? Je kunt het artikel ruilen of retourneren op voorwaarde dat het artikel niet gedragen of beschadigd is (passen mag natuurlijk wel) en het met de originele labels, verpakking (voor zover redelijkerwijs mogelijk) binnen 14 dagen na ontvangst retour wordt gestuurd. Deze herroepingstermijn van 14 dagen begint te lopen de dag na de dag van aflevering. Je ontvangt dan het aankoopbedrag retour. Je kan de producten retourneren per post of rechtstreeks in onze winkels.

Adres voor retouren & omruilingen

The Boxer Club B.V.
Bakkerstraat 9
6811 EG Arnhem

Als je het product wilt ruilen voor een andere maat, dan kan je dat ook doen in onze winkels in Arnhem. Mocht je niet langs willen komen, dan kan je gewoon een nieuwe order plaatsen en de retourprocedure opvolgen. Je krijgt dan het geld van je eerste bestelling (alsmede de eventuele verzendkosten van de heenzending) teruggestort.

Afhankelijk van de wijze waarop je betaald hebt bedraagt de verwerkingstijd van het terugstorten van je tegoed 8 werkdagen. Let op, bij creditcards wordt deze bijschrijving op je creditcard gecrediteerd en pas zichtbaar op het eerstvolgende creditcard overzicht. Voor terugstortingen naar rekeningen in het buitenland (bijvoorbeeld België) hebben wij de juiste IBAN en BIC codes nodig die bij een rekeningnummer horen.

De kosten en risico’s voor het retourneren van artikelen zijn voor rekening van de klant. Kijk voor meer informatie naar onze algemene voorwaarden of stuur een e-mail naar info@sherwoodforest.nl