Gratis verzending vanaf €45

Mini Cart

Betalingen

Volg je passie, en het succes zal je volgen

Betalingen

Om de betalingen snel en veilig af te handelen maken wij gebruik van Multisafepay. Multusafepay is een van de grootste Payment Providers in Europa. Een betaling wordt afgehandeld op de servers van Multisafepay. Dit is een geheel beveiligde verbinding om er voor te zorgen dat uw gegevens op een veilige manier worden verzonden.

Bij ons kan je op de volgende manieren betalen:

iDEAL

Met iDEAL kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank (ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank en Triodos Bank). Voor meer informatie: www.ideal.nl

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)

AfterPay voert voor The Boxer Club het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

Creditkaart

Ons betaalsysteem maakt het mogelijk om te betalen met Mastercard en VISA creditcards

Betaalmogelijkheden vanuit België

Momenteel kan vanuit België worden betaald via Bancontact / Mister Cash, ING (Home’Bank), Dexia (Direct Net) en KBC (Online Banking). Uiteraard kan ook worden gekozen om met creditcard te betalen.